FAQ items aan het laden...

R&AR&A Beveiliging levert beveiligers voor evenementen en horeca. Zo is de Maassilo in Rotterdam een van hun vaste klanten. Ook artiesten, winkels en objecten beveiligt R&A vakkundig. R&A staat voor Respect en Awareness. Met hun kennis en ervaring weten ze de juiste mensen op de juiste plekken in te zetten. Op deze manier dragen de beveiligers bij aan het succes van de klant. R&A zet liever één geschikte en gecertificeerde beveiliger in die lastige situaties moeiteloos overziet, dan twee onervaren ‘krachtpatsers’.

Rico van Elenburg is eigenaar van R&A Beveiliging en stuurt elke dag met veel plezier het bedrijf aan. Van nature uit werd Rico altijd al gezien als beschermer of beveiliger, zonder dat hij hiervoor officieel bevoegd was. “Mensen voelden zich veilig en beschermd bij mij. Vanuit daar ben ik gaan kijken wat ik als bijbaan kon gaan doen naast mijn studie. Ik ging aan de slag als beveiliger bij een Irish Pub. Dat beviel erg goed en ik kreeg steeds meer opdrachten. Ik heb mijn beveiligingsdiploma behaald en ben met R&A Beveiliging begonnen. Ik kan voor een groot publiek veiligheid bieden. Door de juiste personen op de juiste plek in te zetten, kun je angst bij mensen wegnemen. Daar doe je het voor.

De business liep goed en R&A kreeg de mogelijkheid om personeel en opdrachten van een andere partij over te nemen. Dit leidde op financieel gebied tot uitdagingen. “Als je ineens van 20 naar 140 man gaat, komen daar veel extra kosten bij kijken. Denk aan bedrijfsauto’s en een groter kantoor. Daar hadden we ons in vergist. Financieel waren we niet voorbereid op zo’n enorme groei. Hierdoor ontstond er een cashflow-probleem.” De financiële cijfers stonden er niet goed voor en R&A Beveiliging stond op het punt om failliet te gaan. Door de opgebouwde schuld wilde de bank geen extra lening verschaffen. R&A moest dus op zoek naar een andere financiële oplossing. “We kwamen toen eerst terecht bij een partij die enkel facturen opkocht. Op deze manier kregen we wat ruimte. Maar dat bleek niet dé oplossing voor het probleem. Via-via kwamen we toen terecht bij Marcel. Hij bood niet alleen debiteurenbeheer of financiering maar hij heeft ons echt geholpen om het bedrijf weer echt op de rit te krijgen. Hij bleek een echte sparringpartner te zijn waar ik met al mijn uitdagingen nog steeds bij terecht kan. Een totaalpakket. Hij kijkt niet alleen wat er financieel binnenkomt, maar ook wie je debiteuren zijn en welke problemen opgelost moeten worden. Dat was precies wat we nodig hadden om door te gaan”.

R&A_1
R&A_2

Rico is Marcel dankbaar voor wat hij en zijn team voor hem en het bedrijf doen. “Onze administratie was niet op orde, maar GTR neemt dit voor ons uit handen en hebben ons hiermee enorm bij geholpen. Dankzij GTR hebben wij een duidelijk financieel overzicht en worden wij in onze hele bedrijfsvoering gesteund en begeleid. Het is een bijzondere vent, met veel expertise en hij moedigt je aan om door te pakken. Sinds de samenwerking is alles veranderd in positieve zin. Het gaat niet alleen financieel goed, maar ook de hele werksfeer is omgeslagen.

Dat GTR meer is dan enkel adviseur of debiteurenbeheer, blijkt wel uit de samenwerking. “Marcel is meer dan een echte partner. Alle facturen worden in de gaten gehouden en ze kijken of er geen klanten tussen zitten die problemen kunnen veroorzaken. Hij denkt echt met je mee, we hebben veel steun aan hem. In het begin was ik nog een beetje sceptisch, maar hij is absoluut nagekomen wat hij beloofde.

Er is weer rust en positiviteit bij R&A. Rico: “Marcel geloofde in ons. Door verbeterd financieel inzicht en de ondersteuning van GTR hebben we financiële ruimte gekregen. Door die financiële rust heb ik de kracht gevonden om weer te focussen op mijn passies: ondernemen, kansen pakken en groeien. Als ik kijk naar de meerwaarde die zij bieden, ook in het debiteurenbeheer, nemen zij veel zorgen voor ons weg.” Ik snap nu wat hij met vermogen om te groeien bedoeld. Wij zijn klaar voor de volgende stap.

Neem contact op