FAQ items aan het laden...

BNIBNI Den Haag is een zakelijke netwerkorganisatie. Executive Director Fred van Zwieten kwam een paar jaar geleden bij mij omdat hij een zakelijk geschil had.

Fred van Zwieten: “Van tijd tot tijd stuit je als ondernemer op problemen waarbij je de hulp moet inroepen van een expert. Toen ik een paar jaar terug een aanmaning en uiteindelijk zelfs dagvaarding ontving voor een financiële verplichting die een voormalig vennoot was aangegaan, heb ik dus contact met Marcel gezocht.”

“Door onder meer zijn ervaringen met het Nederlands Incasso Consortium was Marcel in dit geval de specialist die ik nodig had. Vakkundigheid, klantgerichtheid en vooral spitsvondigheid staan bij hem en zijn team centraal. In dit geval hebben ze mij geholpen met keurige en duidelijke communicatie met de betrokken partijen waardoor mijn geschil binnen no time uit de wereld werd geholpen”.

“Ik wil Marcel daarom van harte aanbevelen om uw debiteurenproblemen op te lossen of creatief mee te denken bij andere financiële zaken”.

De Fraude Experts

De Preventie ExpertsDe Fraude Experts is gespecialiseerd in de uitvoering van (internationale) fraudeonderzoeken. Met directeur Pieter IJfs werk ik al vele jaren prettig samen.

Pieter IJfs: “Marcel is enorm gedreven en verstaat zijn vak. Daarbij heeft hij veel zelfkennis en daarmee heeft hij de juiste mensen om zich heen verzameld. Een team dat hem aanvult. Maar wat ik vooral waardeer aan onze samenwerking is dat Marcel en zijn team staan voor ‘afspraak is afspraak’. Voor hun klanten gaan zij door het vuur”.

“Tijdens een brainstorm waarin we een oplossing zochten voor het probleem van een klant van mij, kwamen we tot een oplossing waarmee niet alleen deze ene klant maar veel meer ondernemers geholpen zouden zijn. Dat heeft geleid tot de ontwikkeling van Huurgarantie® en Huurderscontrole®; producten waarmee de verhuurders van woningen een hoop ellende kunnen voorkomen”.

“Wat mij betreft kan iedereen met veel vertrouwen een samenwerking met GTR aan gaan. In deze tijd is ‘afspraak is afspraak’ namelijk veel waard”.

Erasmusbrug
DeHef
Neem contact op